En Kuralları Of Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın kapısının (evgin çıkış kapısının) gerçek amacı olası bir müstacel durumda binanın tahliyesinin hızlı ve emniyetli bir şeklide konstrüksiyonlmasını sağlamlamaktır. Aynı zamanda binanın bir tıkızndaki esrar, yangın, gaz yağı vs. kadar durumlarda bir anlamda yalıtım sağlayarak bu negatif koşulların sair katlara geçişini hapsetmek yahut olabilir olduğu derece geciktirmektir.

Yangın bapları, yangın güvenliği karınin önemli bir ekipman olarak kullanılır. Ancak, yangın bapları karşı temelı sıkça sorulan sorular vardır. İşte yangın bapsı yararlanmaı ile müntesip kesif sorulan sorular ve cevapları:

Sistem Odası Yangın Bapları : Cümle odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış yangın kapılarıdır, yangın dayanımının üstı sıra otomasyon sistemlerine amelî aksesuarlarla donatılmıştır. Düzen odası yangın bapsı camlı mümkün.

Yangın bapsı 120 dakikaya denli ısıya dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta allıküminyum, hidrolik malzeme ve mühür sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıevet dayanıklı olmasını sağlamlar.

Tamlanan bu dönem dilimleri bir bapnın yangına ne kadar müddet dayanacağını rapor etmektedir. Lakin bu mevzuda dikkatli başlamak gerekir. Çünkü 90 zaman yangına dayanıklı olması gereken bir bapnın 30 dakika dahi dayanmadığı henüz önce yapılan testlerde doğrulanmıştır.

Kanat nüshası yahut kullanılması istenen menteşelerden kollara denli nitelikli bir gereç ile kuruluşlacak üretimlerde yangın bapsı bedelı belirlenebilmektedir.

Maşer arasında yangın kaçış kapısı yönetmeliği olarak da isimlendirilen, 2007/12937 hüküm nüshalı "Binaların Yangından Korunması Hakkında Yönetmelik"i küfretmek kucakin tıklayın.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir spesiyalist ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin muvaffakiyetsı ile öteki Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, metanet, %100 projeye düzen ve amelî eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Mono blok gövde bünyesı posta sistemi yahut panik pas sisteminin kilidin sineinden geçen 4 sayı cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlanmaktadır.

Malik oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan ivedili çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile işlevlerini adına getirmektedir. Yangına karşı dayanıklılık özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının kanatı keşik son kadar farklı yükselmek skalasına sahiptir.

Binaların kuruluşsına usturuplu kullanılan bu baplar, iç mekanları birbirinden kocaoğlanrarak yangına karşı emniyetli bölgeler oluşturur. Dayanıklı bünyesı ve sızdırmazlık özelliği ile çıdem yangın ve patlamaların daha geniş alanlara yaygün tün eşitliğiını önler. Bu sayede maddi yangın kapısı veya manevi zayiatı minimuma indirir evet da hasarsız atlatılmasını katkısızlar.

Olası yangın yahut herhangi bir tehlike yerinde binayı kısaca sürede boşaltma etmeyi sağlayıcı yangın merdiveni düşüncemları kuruluşlmaktadır.

Bu sayede insanoğluın emniyetli bir şekilde binayı vazgeçme etmesine yahut yangınla savaşım ekiplerinin çdüzenışmasına olanak esenlar. Yangın kapıları çoğu kez otomatik olarak kapanan ve ürkü pası kabilinden ivedi durumlarda kolay açılabilen özelliklere sahiptir. Böylece yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Yangın merdiveni bapsı yanmaz yahut belirli bir sıcaklığa dayanıklı malzemelerden imal edilmelidir. Firmamız hem yangın söndürme sistemleri, hem yangın merdiveni hem de yangın merdiveni bapsı imalatında ve satışında en otorite firmalardan biri olarak onaylama edilmektedir.

Report this wiki page